Kallelse till “Extra föreningsmöte” och Nostalgiafton.

Kallelse till “Extra föreningsmöte” och Nostalgiafton.

Välkomna till höstens stora begivenhet Nostalgiafton den 17:e november ombord på Segelkronan.

I samband med Nostalgiafton kommer vi även att avhålla ett extra föreningsmöte där två frågor skall tas upp:

  1. Namnbyte på föreningen till att endast kallas “Veteranflottiljen” avsikten med detta är att det bättre skall spegla den verksamhet som vi idag bedriver.
  2. Vi har fått förfrågan från “Jägaren” samt “Ejdern” som båda önskar ansluta sig till flottiljen. Vi får en kort presentation av fartygen och deras planer för framtiden. Vi förväntas sedan kunna ta beslut på att de skall anslutas till flottiljen

 

Inbjudan:

Tack alla medlemmar för en fantastisk uppslutning under året

Nu är det dags för årets Nostalgiafton, en sedan 1997 årligt återkommande och uppskattad tradition på Segelkronan vid Östra Brobänken Skeppsholmen.

TORSDAG 2016-11-17. BiO från kl:18.00

Enligt rutinen är det ni själva som står för programmet i form av medhavda album, de goda fartygsminnena, de osannolika och sannolika historierna.

PROGRAMMET under Nostalgiafton är genuint och enkelt:

1800 FT (förtöjning) för BiO (Bar is Open)
~1840 Extra föreningsmöte där två frågor skall tas upp:

  1. Namnbyte på föreningen till att endast kallas “Veteranflottiljen” avsikten med detta är att det bättre skall spegla den verksamhet som vi idag bedriver.
  2. Förfrågan från “Jägaren” samt ”Ejdern” som båda önskar ansluta sig till flottiljen. Vi får en kort presentation av fartygen och deras planer för framtiden.
1900 Sätter vi oss till bords och äter en rejäl och snapsvänlig varmrätt, med ett och annat VÄL FÖRBERETT tal och de traditionsenliga snapsvisorna
~2100 Dags för kvällens intressanta föredrag.
2300 Vid midnatt är det LK (losskastning) och återtåg till november 2017.

Kvällen kommer att förlöpa utan några som helst problem och ansvar från styrelsen, då våra medlemmar inte brukar ha några som helst svårigheter att få tiden att gå.

MENY:

Snapsvänlig varmrätt (ange kött eller fisk på din anmälan), smör, bröd, ost, lättöl eller vatten, kaffe och kaka. Kostnaden för detta är 200:-. Du betalar på plats med jämna pengar alternativt med kort.

OBS! Anmälan är bindande då vi bokar mat och om Du INTE kan delta och INTE lämnar återbud i god tid innan, tvingas vi att debitera dig matkostnaden. Som vanligt gäller först till kvarn, vi har 65 platser.

Anmälan, bindande sådan senast 2016-11-08 till:

Helst per e-post men ett trevligt vykort (gärna med något marint motiv) går också bra. Skriv TYDLIGT, TEXTA GÄRNA så vi vet vem Du är som kommer!

E-post: sekreterare@veteranflottiljen.se

Alternativt

Postadress: Claes Ernow

Albert Landbergs gräns 50

165 70 Hässelby