Registrera ditt medlemskap!

Under vecka 40 (30 sept. – 4 okt.) har samtliga registrerade medlemmar som meddelat sin e-postadress erhållit inloggningsuppgifter (användarnamn och lösenord) till vår hemsida.

Nu kan ni logga in och söka i medlemsregistret. Ni kan även redigera era egna uppgifter (adress; telefon; e-postadress, mm). Det är viktigt att din registrerade e-postadress är rätt. Detta för att vi skall kunna kommunicera direkt med dig när och om vi så behöver.

Är du medlem men inte erhållit dina inloggningsuppgifter (användarnamn och lösenord)? Då behöver du ansöka om ett användarkonto. Ansök om användarkonto här.

Veteranflottiljens årsmöte avklarat

Veteranflottiljen Föreningen MTB-veteraner genomförde sitt årsmöte den 25 mars 2014 på Kastellet. Efter årsmötet följde traditionsenligt middag ombord på Segelkronan.
Utförligt reportage följer här inom kort.

 KASSÖRENS VÄDJAN!

Till Er alla som får påminnelse att betala årsavgiften med e-post. Klicka på länken i ditt e-postmeddelande. Alternativt, gå till hemsidan; klicka på ”skeppsbutik” i menyraden; skrolla ned till andra raden och klicka på ”Medlemsavgift 12 månader”. Följ instruktionerna på skärmen. Betala. Klart. TACK!

Åk med robotbåten Ystad

MISSA INTE DENNA SPEKTAKULÄRA & MILITÄRHISTORISKA TUR.  ÅK ME